субота, 13 серпня 2022 13:34

Молода Писанка і Зеленський: Jerry Heil презентувала колоритний кліп на нову пісню

Молода Писанка і Зеленський: Jerry Heil презентувала колоритний кліп на нову пісню
Кадр з фільму "Москаль-чарівник", який Jerry Heil використала у новому кліпі. Фото: скріншот з відео

Українська співачка Jerry Heil випустила чергову україномовну пісню під назвою "#Кохайтеся_Чорнобриві".

За основу зірка взяла знаменитий вірш поета Тараса Шевченка "Катерина" та поклала його на музику.

Артистка одразу презентувала кліп на композицію. У ньому виконавиця використала кадри з комедійної стрічки "Москаль-чарівник" 1995 року з Русланою Писанкою в головній ролі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заплакані очі й "Хатіко": чоловік Руслани Писанки повернувся до України

"Все було ідеально: горда постать незалежної української жінки, дурник-москаль – ніби візуальна трансляція заповіту Шевченка. А за декілька тижнів від початку підготовки ми дізналися про трагедію – Руслани Писанки не стало. Тепер ця відеоробота – це також заклик цінувати своїх геніїв та таланти за життя", – зазначила Jerry Heil.

Артистка наголосила, що Писанка зробила чимало для українського кіно. І невдовзі світ побачить картина "Демони" – остання робота Писанки, в якій вона зіграла головну роль.

У кліпі Jerry Heil також використала одне з відеозвернень президента Володимира Зеленського – саме з нього розпочинається відео.

Руслани Писанки не стало на 57-му році життя. Про її смерть стало відомо 19 липня. Останні дні акторка й ведуча провела в Німеччині, де лікувалася від раку. Про страшну хворобу не розповідала нікому з друзів, як виявилося згодом.

Кремація тіла Руслани відбулася в Німеччині. 2 серпня з нею попрощалися в німецькому місті Кайзерслаутерн. Церемонія відбувалася біля церкви. Поховають актрису в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Молода Писанка і Зеленський: Jerry Heil презентувала колоритний кліп на нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі