четвер, 06 серпня 2015 16:42

Прокуратура збирає документи для екстрадиції Азарова

Прокуратура збирає документи для екстрадиції Азарова

Генеральна прокуратура України займається підготовкою документів, які будуть передані РФ для екстрадиції екс-прем'єра Миколи Азарова.

"По Азарову у нас готуються зараз документи, щоб його екстрадувати з Російської Федерації", - сказав на брифінгу начальник управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк.

Нагадаємо, що 3 серпня Азаров виступив перед російськими ЗМІ в Москві, де, разом з колишніми народними депутатами України та іншими представниками влади часів президентства Віктора Януковича створив так званий "Комітет порятунку України" і очолив його.

Українські правоохоронці підозрюють Азарова у привласненні або розтраті чужого майна, а також зловживанні ним службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Покарання за цими злочинами передбачає 12 років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура збирає документи для екстрадиції Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі