субота, 10 серпня 2013 00:29

Прокуратура домоглася посилення покарання для "квартету", що обікрав 50 квартир у Харкові

Прокуратура домоглася посилення покарання для "квартету", що обікрав 50 квартир у Харкові
Фото: postfactum.ks.ua

Прокуратура домоглася посилення покарання для трьох жителів Запоріжжя і громадянина Грузії, які обікрали майже 50 квартир в харківських багатоповерхівках, повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області

."У жовтні минулого року Дзержинський райсуд Харкова визнав їх винними за ч. 5 ст. 185 (крадіжка, вчинена в складі організованої групи) КК України. Однак трьом злочинцям призначили покарання менше, ніж передбачає мінімальна санкція статті (від 5 років 7 місяців до 6 , 5 років ув'язнення). А ще одному їх спільнику - навіть з випробувальним терміном на 3 роки. Апеляційна інстанція, погодившись з позицією прокурора, присудила злодіям більш суворе покарання - від 7,5 до 8 років в'язниці ", - йдеться в повідомленні прес- служби прокуратури Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Групі Bloodhound Gang необхідно назавжди заборонити в'їзд до України - Азаров

У повідомленні наголошується, що прокурор також вніс касаційну скаргу про призначення реальної міри покарання 4-му члену групи, який довгий час переховувався від органу досудового слідства.

Як повідомлялося раніше, з березня по червень 2009 року троє жителів Запоріжжя і громадянин Грузії обікрали в Харкові майже 50 квартир, завдавши потерпілим збитків більш 2 млн грн.

Троє членів групи були затримані безпосередньо під час вчинення злочину. Четвертому вдалося втекти. Він майже рік перебував у розшуку, однак теж був затриманий правоохоронцями.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура домоглася посилення покарання для "квартету", що обікрав 50 квартир у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі