понеділок, 01 лютого 2010 16:24

Принц Гарі заради голодних дітей впав з поні

Принц Гарі заради голодних дітей впав з поні

Британський принц Гарі впав з поні під час добродійного турніру по поло, що проводився на Барбадосі. Через інцидент організатори ледь не втратили 30 тисяч фунтів стерлінгів (близько 48 тисяч доларів США або майже 100 тисяч барбадоських доларів) пожертвувань.

Якийсь забезпечений бізнесмен заявив, що внесе пожертвування у розмірі 30 тисяч фунтів, якщо за час гри принц жодного разу не впаде з поні. Проте поні принца Гарі послизнувся на полі, і член королівської сім"ї впав на землю.

Принц Гарі був украй засмучений падінням. Він заявив журналістам, що воно сталось не через його провину: за версією принца, впав не він сам, а кінь під ним. Взявши до уваги обставини, бізнесмен вирішив внести пожертвування не дивлячись на падіння.

Наголошується, що турнір на Барбадосі дозволив зібрати близько півмільйона фунтів стерлінгів на користь дітей Лесото, які голодують, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі заради голодних дітей впав з поні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі