середа, 25 лютого 2009 17:31

Принц Гаррі зустрічається зі співачкою

  Австралійська  співачка Наталі Імбрулія рік тому розлучилася з рок-музикантом Деніелом Джонсом і переїхала у Лондон
Австралійська співачка Наталі Імбрулія рік тому розлучилася з рок-музикантом Деніелом Джонсом і переїхала у Лондон

Молодший спадкоємець британського престолу 24-річний принц Гаррі (Генріх Валлійський) закрутив новий роман. Нині він зустрічається з австралійською співачкою Наталі Імбрулія, старшою на 10 років.

Два тижні тому Імбрулія давала костюмований бал на честь свого дня народження в лондонських садах "Кенсінґтон Руф Ґарденс". Принц Гаррі прийшов на свято в костюмі хірурга. Фотографи його не впізнали.

— Який він чарівний і сексуальний у цьому вбранні! — раділа співачка. Усю ніч вона пила коктейлі в компанії принца.

Наступного дня Гаррі поїхав на матч із регбі. За грою не стежив — писав СМС-повідомлення на телефон Наталі, призначав побачення.

— Гаррі не з тих чоловіків, які подобаються Наталі, — запевняє близький приятель співачки. — Їй більше до вподоби рок-зірки, а не публічні школярі.

Рік тому Імбрулія розлучилася з чоловіком, рок-музикантом Деніелом Джонсом. Їхній шлюб тривав чотири роки. Кажуть, подружжя не витримало постійних розлук. Джонс залишився жити в Австралії, а співачка переїхала до Великої Британії.

Принц Гаррі місяць тому теж залишився сам: його покинула донька зімбабвійського мільйонера 23-річна Челсі Дейві. Вони зустрічалися три роки.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі зустрічається зі співачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі