четвер, 07 травня 2009 13:46

Приходько сама шокована своїм номером

Приходько сама шокована своїм номером
Підготовка до виступу у фіналі конкурсу "Євробачення-2009" в самому розпалі. Представники 42 країн щодня репетирують до повного виснаження. Представниця Росії, українська співачка Анастасія Приходько, не є виключенням. Дівчина займається вокалом і танцями і вважає, що у неї непогані шанси на перемогу.

Як розповіла Анастасія в інтерв"ю "Московскому комсомольцу", вона виступить з незвичайним номером. Яким - поки тримається в суворому секреті. "Номер дуже цікавий, його ідея мене просто приголомшила, - говорить співачка. - Підготовкою мого виступу займається ціла команда. Ну і я в цьому теж, звичайно, беру участь. Зараз займаюся і хореографією, і вокалом. Заняття хореографією почалися відразу після перемоги в російському відбірковому турі. Мій продюсер Костянтин Меладзе наполіг на цьому, не дивлячись на те, що мій номер не передбачає танців. І був правий, тому що заняття танцями допомагають ідеально відчувати своє тіло".

Тим часом телеканал СТС пропонує обрати заміну Приходько на випадок форс-мажорних обставин. 10 травня в ефірі телеканалу пройде додатковий відбір на конкурс "Євробачення-2009". Свої композиції виконають відомі артисти (Маша Распутіна, Григорій Лепс, Сергій Звєрєв, група "БіС", Валерій Меладзе та інші).

Втім, сама конкурсантка вважає, що у неї непогані шанси. Анастасія - дівчина не забобонна, але не нехтує "амулетом", отриманим від тріумфатора торішнього конкурсу. "Коли я перемогла на національному відбірковому турі, Діма Білан подарував мені свій ланцюжок, який, за його словами, допоміг йому стати першим на "Євробаченні". Я ношу його. Десятий номер, який витягнув на жеребкуванні знову-таки Білан, він назвав щасливим. Мені ця цифра подобається! Але вірю я не в амулети, а в себе і в людей, які поряд зі мною".

За матеріалами Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Приходько сама шокована своїм номером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі