середа, 03 квітня 2024 16:16

Спецтема: Війна Росії проти України

"Постійно щось засуджують": Зеленський відповів на реакцію Заходу на удари по НПЗ Росії

"Постійно щось засуджують": Зеленський відповів на реакцію Заходу на удари по НПЗ Росії
Президент України Володимир Зеленський відповів на реакцію Заходу відносно ударів по НПЗ Росії. Фото: РБК-Україна

Міжнародні організації можуть засуджувати удари по російським територіям після того, як вони приїдуть до Харкова та подивляться, як люди живуть без світла без води.

Про це на спільній прес-конференції з президентом Фінляндії Олександром Стуббом заявив президент України Володимир Зеленський. Глава держави подякував "різним міжнародним організаціям, які постійно щось засуджують", передає "РБК-Україна".

"І це важливо, що вони дійсно засуджують і фокусуються на ударах по Україні. Також деякі підіймають питання щодо ударів по НПЗ (на території РФ - Gazeta.ua), на тимчасово окупованих територіях, де є інфраструктурні об'єкти, так і на військових аеродромах РФ і на захоплених українських", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атаки на російські НПЗ є відповіддю на руйнування енергосистеми України – Зеленський

Президент заявив, що цим організаціям можна відповісти просто.

"Мені здається, для того, щоб в кінці кінців зрозуміти як вижити в Харкові, як людям жити без світла без води. Треба, напевно, людям приїжджати, дивитися, а потім щось засуджувати або ні. Росія окрім сили нічого не розуміє", - сказав Зеленський.

США ніколи не заохочували нанесення будь-яких ударів по території Росії.

Журналісти вирішили звернутися до представників Білого дому та прокоментувати інформацію, яка раніше була озвучена у статті Financial Times. Про це пише "Голос Америки".

Офіційний представник Білого дому відповіла, що США завжди заявляли, що не заохочують та не допомагають проведенню нападів на території Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Постійно щось засуджують": Зеленський відповів на реакцію Заходу на удари по НПЗ Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі