понеділок, 15 серпня 2016 06:21

Порошенко проти заяв Путіна, заборона на ліки, втрачена "бронза" - головне за ніч

Порошенко проти заяв Путіна, заборона на ліки, втрачена "бронза" - головне за ніч

Gazeta.ua підготувала найважливіші новини, які відбулися в ніч на понеділок, 15 серпня.

1. Сьогодні відбудуться телефонні переговори президента України Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом. Про це повідомила віце-прем'єр міністра з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

2. У Сіверськодонецьку затримали співробітника полку поліції особливого призначення "Миротворець". Це зробили працівники Управління карного розшуку ГУ Нацполіції у Луганській області.

3. В Україні тимчасово заборонили продавати деякі ліки. Таке рішення прийняли через смерть дитини після ін'єкції на Сумщині.

4. Чоловіча збірна України з фехтування на шпагах поступилася в бронзовому поєдинку збірній Угорщини. Матч завершився з рахунком 39:37 на користь суперників.

5. Українська триатлоністка 28-річна Юлія Єлістратова виграла золоту медаль на Кубку Європи в Тенсбергу, показавши результат 58.17. Про це повідомила прес-служба НОК.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко проти заяв Путіна, заборона на ліки, втрачена "бронза" - головне за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі