четвер, 14 вересня 2017 22:42

Помічник нардепа погорів на хабарі в 150 тис грн

Помічник нардепа погорів на хабарі в 150 тис грн
Правоохоронці викрили на вимаганні та отриманні хабаря помічника народного депутата України. Фото: ТСН

Правоохоронці викрили на вимаганні та отриманні хабара помічника народного депутата України.

Хабар у сумі 150 тисяч гривень він отримав від приватного підприємця за тиск на слідчого, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

"Вказані кошти були надані за вплив, тиск і звільнення поліцейських та слідчого в кримінальному провадженні за фактом привласнення підприємцем і посадовими особами відділу освіти однієї з РДА бюджетних коштів на суму близько 2 мільйонів гривень шляхом завищення цін при поставці вугілля в навчальні заклади області", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Главу "Хліб України" затримали на хабарі в $7 тис.

Як з'ясували у прокуратурі, тиск на слідчого і поліцейських повинен був відбуватися шляхом скерування депутатських звернень одного з народних депутатів України в Нацполіцію.

"У ході обшуків у помічника нардепа і підприємця вилучено посвідчення помічника народного депутата України, паспорти громадян Угорщини та України, службові посвідчення полковника поліції працівника Кабінету міністрів України, Верховної Ради Україні, працівника міжнародної поліції і різних контролюючих органів, які виписані на прізвище помічника народного депутата", - йдеться у повідомленні.

Крім того, були вилучені гроші та офіційні документи, що підтверджують злочинну діяльність помічника нардепа.

На хабарі в $70 тисяч затримано заступника начальника департаменту аудиту і контролю ВАТ "Укрзалізниця" Вахтанга Джакелі.

Зараз ви читаєте новину «Помічник нардепа погорів на хабарі в 150 тис грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі