вівторок, 12 вересня 2017 17:13

Главу "Хліб України" затримали на хабарі в $7 тис.

Главу "Хліб України" затримали на хабарі в $7 тис.
Керівника Державної аграрної корпорації "Хліб України" звинувачують у хабарництві / фото: Лариса Сарган

Правоохоронці затримали голову правління ДАК "Хліб України" та посередника безпосередньо під час одержання хабаря в сумі $7 тис.

Хабар передав заступник директора приватного сільськогосподарського підприємства "Йосипівське", повідомляє спікер Генеральної прокуратури Лариса Сарган.

"Вказаних осіб затримано, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення проводяться ряд обшуків за місцем проживання та роботи службової особи. Досудове розслідування перебуває на контролі керівництва Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України", - каже Сарган.

Очільник ДАК вимагав та отримав через посередника від керівництва ПСП "Йосипівське" неправомірну вигоду за погодження укладання договору оренди майнового комплексу "Потаське хлібоприймальне підприємство".

На сайті компанії керівником значиться Скородинський Мирон Миколайович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Килими з доларів, золото та ікони - прокуратура влаштувала нові обшуки у справі Януковича

Колишній заступник начальника Львівської митниці ДФС Володимир Шокало, затриманий за пропозицію $40 тис. хабара, відбувся штрафом у 8,5 тис. грн, хоча спочатку йому загрожувало до 8 років в'язниці. У рішенні суду сума хабара зменшилася в 4 рази.

Зараз ви читаєте новину «Главу "Хліб України" затримали на хабарі в $7 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі