вівторок, 12 вересня 2017 12:53

Килими з доларів, золото та ікони - прокуратура влаштувала нові обшуки у справі Януковича
6

У колишнього керівника МВС часів Януковича виявили та вилучили грошові кошти у сумі понад $200 тис., 3 кг золота, дорогоцінні вироби, картини та ікони, документи та чорнові записи, що стосуються службової діяльності.

Генеральна прокуратура спільно з ДСФ та поліцією провела обшуки у причетних до відмивання доходів, отриманих злочинним шляхом. Повідомляє прес-секретар відомства Лариса Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка заявили про "злочинне угрупування Саакашвілі" й анонсують скасування недоторканності з нардепів

Під час обшуків за місцем проживання співучасників злочинної групи та офісних приміщень вилучили бухгалтерські документи та чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність. Також знайдені підроблені печатки органів державної влади та печатки підприємств з ознаками фіктивності, нерезидентів, штампи і печатки нотаріусів.

Федеральна прокуратура Швейцарії конфіскувала велику кількість золота в рамках кримінального провадження, яке розпочали 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Килими з доларів, золото та ікони - прокуратура влаштувала нові обшуки у справі Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі