середа, 11 лютого 2009 17:37

Пол МакКартні не хоче співати разом з Періс Хілтон

Пол МакКартні не хоче співати разом з Періс Хілтон
Періс Хілтон зустрілася з Полом МакКартні на банкеті та запропонувала заспівати разом з нею пісню. Проте колишній учасник TheBeatles відхилив пропозицію Періс Хілтон, відзначивши, що у нього дуже напружений графік роботи, і що він не зможе знайти час на співпрацю з нею.

Періс Хілтон звернулася до Пола МакКартні, заявивши, що вона теж займається музикою і хотіла б заспівати з екс-бітлом дуетом, проте співак ввічливо відмовив дівчині. Сер Пол МакКартні, який почав кар"єру музиканта в 1957 році, записав 22 альбоми (включаючи пластинки, над якими він працював разом зі створеною ним в 1971 році групою Wings і не враховуючи альбоми TheBeatles) і продав більше мільярда копій своїх записів по всьому світу.

Дебютний альбом Періс Хілтон Paris вийшов на лейбліHeiress в серпні 2006 року і зайняв 29 позицію в британському хит-параді. Вихід другої пластинки молодої співачки призначений на 2009 рік.

За матеріалами Телеграф, Rokf.ru

Зараз ви читаєте новину «Пол МакКартні не хоче співати разом з Періс Хілтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі