понеділок, 18 грудня 2023 13:15

Погода напередодні Різдва: синоптикиня дала прогноз на тиждень

 

Тиждень напередодні Різдва буде в Україні переважно теплим.

Максимальна температура повітря коливатиметься в межах +2...9°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram.

"У кінці тижня, 22-23 грудня, очікується незначне похолодання. Проте на Різдво знову потепліє. 19 грудня, на старого Миколи, очікується також тепла погода з температурою повітря +2...8 градусів, прохолодніше буде на сході та - що незвично - на Закарпатті, десь в межах від -1 до +3 градусів. Поки в Україні - тепло й вогко, невелике похолодання (до нуля і маленьких "мінусів") очікується 22-24 грудня, якраз на Святвечір, а на Різдво вже буде знову тепліше. Хочеться сонця посеред цієї щільної хмарності", - написала вона.

Дощі пройдуть місцям на заході, півночі, на Черкащині, Вінниччині. На решті території - без істотних опадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники показали чарівні краєвиди українських Карпат

Вітер буде західного, південно-західного напрямку, веселий, рвучкий, на заході та півночі можливі сильніші пориви до 15-18 м/с.

У Києві завтра, 19 грудня, місцями пройдуть невеликі опади. Пануватиме поривчастий південно-західний вітер. Протягом дня буде тепло, до +4...6°С.

В Україні 18 грудня прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Очікуються невеликі дощі, на сході країни з мокрим снігом. На дорогах країни, крім південної частини, подекуди ожеледиця. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.

Зараз ви читаєте новину «Погода напередодні Різдва: синоптикиня дала прогноз на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі