неділя, 30 січня 2011 17:56

Після падіння з 305-метрової скелі шотландець лише трохи забився

Після падіння з 305-метрової скелі шотландець лише трохи забився

Альпініст із Шотландії вижив, впавши з великої висоти.

Про це повідомляє BBC News.

Нещасний випадок стався на одній з вершин Шотландського високогір'я, неподалік від найвищої точки Британських островів - гори Бен-Невіс. 35-річний житель Глазго, який перебував на вершині у складі групи з 24 осіб, впав зі схилу. За словами рятувальників, невдаха-альпініст "майже летів", при цьому зачіпаючи гірські породи.

Отримавши сигнал, рятувальники розпочали пошуки чоловіка. При цьому, як пізніше зізналися вони, ніхто не сподівався знайти альпініста живим - гора, з вершини якої він впав, підноситься над рівнем моря на 305 метрів.

У ході пошукової операції рятувальники помітили біля підніжжя людину, яка розглядала карту. Спочатку вони не повірили, що це той самий альпініст, проте пізніше встановили, що це саме він.

У чоловіка було кілька синців і незначних травм. Він був дуже наляканий, але тримався на ногах і в цілому не був схожий на людину, яка впала з висоти багатоповерхового хмарочоса. За словами рятувальників, по дорозі в лікарню на вертольоті потерпілий охоче підтримував розмову.

Наразі альпініст знаходиться в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Після падіння з 305-метрової скелі шотландець лише трохи забився ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі