четвер, 12 серпня 2010 12:03

Після обшуку гендиректора "Борисполя" забрала швидка

Після обшуку гендиректора "Борисполя" забрала швидка

Гендиректор аеропорту "Бориспіль" Борис Шахсуваров госпіталізований після обшуку його офісу співробітниками Служби безпеки України й органів прокуратури.

Про це повідомила прес-секретар аеропорту Оксана Ожигова.

За її словами, у середу співробітники СБУ, органів прокуратури й спецпідрозділу "Беркут" увірвалися в офіс генерального директора.

"Про допит мова не йшла, але сам обшук проводився із грубими порушеннями, без присутності адвокатів, юристів, і супроводжувався образами й погрозами не тільки на адресу нашого керівництва, але й інших співробітників підприємства", - зазначила Ожигова.

Після цього, за її словами, Шахсуварову стало зле і його забрала швидка допомога.

"Зараз він перебуває під наглядом лікарів", - сказала прес-секретар.

Ожигова повідомила, що співробітники силових органів запитували документи, пов'язані з відносинами між аеропортом і компанією "Будівельне управління N 813" (Бориспіль, Київська область).

Вона додала, що жодні питання, пов'язані з будівництвом терміналу F в аеропорті, не піднімалися.

"Але ні про який арешт мова не йшла й не йде зараз, тим більше пов'язаний з діяльністю термінала F. Документи з цього терміналу не запитувалися й не вилучалися. Про термінал F, про розкрадання й інші питання мова в принципі не йшла", - додала прес-секретар.

У прес-службі подібні дії характеризують як провокацію.

"Ми підозрюємо, що це просто провокація після візиту 10 серпня, коли роботу керівництва й співробітників аеропорту високо оцінили на рівні першого віце-прем'єр-міністра, пройшли позитивні сюжети. Я думаю це й було поштовхом до того, щоб зробити, як ми оцінюємо, досить сумбурні, непідготовлені дії", - зазначила Ожигова.

Як відомо, 10 серпня огляд будівництва терміналу F в аеропорту "Бориспіль" здійснив перший віце-прем'єр Андрій Клюєев.

Шахсуварова було призначено виконуючим обов'язки гендиректора аеропорту "Бориспіль" 21 липня 2008 року, а 24 вересня 2008 року - гендиректором.

Нагадаємо, за попередньої інформацією після обшуку гендиректора заарештували за підозрою у розкраданні

Українські новини

Зараз ви читаєте новину «Після обшуку гендиректора "Борисполя" забрала швидка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі