четвер, 09 квітня 2009 13:16

Після двох замків Балога взявся за санаторії Закарпаття (ФОТО)

За даними "Народної самооборони", перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Іван Балога намагається незаконно, з використанням корупційних схем, приватизовувати санаторій "Перлина Карпат" на 500 місць з 13 гектарами землі, що належать території санаторію.

"Санаторій незаконними схемами визнаний безгоспним і переданий на баланс Чинадієвської селищної ради Мукачівського району", - наголошується в повідомленні.

"На сьогодні Балога чинить тиск на голову селищної ради з метою ухвалення незаконного рішення про відчуження санаторію, хоча санаторій перебуває у комунальній власності, на його базі створене КП "Перлина Карпат", і санаторій є прибутковим", - відзначає прес-служба "Народної самооборони".

"Щоб не допустити незаконну приватизацію санаторію "Перлина Карпат" кланом Балог, цивільний рух "Народна Самооборона" звертається до колишніх членів колгоспу, які брали участь в будівництві санаторію, приходити із заявами в Закарпатське обласне відділення цивільного руху "НС"", - відзначає прес-служба.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що Балога захотів перетворити мисливський палац графа Шенборна на власні угіддя.

Також главою Серетаріата і його сім"єю була зроблена спроба привласнити знаменитий мукачівський замок "Паланок".

За інформацією партії, санаторій побудований в 1980 році на землях колгоспу "Радянська армія" за рахунок колгоспів в Закарпатській області і має статус міжколгоспного. Згідно чинного законодавства земля та санаторій повинні бути розділені на паї між членами колгоспу, які брали участь в будівництві.

Обозреватель, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Після двох замків Балога взявся за санаторії Закарпаття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі