вівторок, 20 травня 2008 15:07

Перший в світі вагітний чоловік розповів про свої відчуття (ФОТО)

За шість тижнів до пологів перший в світі вагітний чоловік говорить, що нічим не відрізняється від звичайної вагітної жінки. 34-річний Томас Беаті, у футболці, з бородою стриже газон біля свого будинку в штаті Орегон. "Для сусідів я і моя дружина - нормальні люди. Бажання мати дитину - це не чоловіче або жіноче, це загальнолюдське бажання", - говорить він.

Не дивлячись на шок, цікавість і навіть огиду, що викликав в світі факт його вагітності, транссексуал говорить, що вагітність у нього протікає абсолютно так само, як і у всіх жінок. "Я весь час відчуваю себе таким товстим. І мене теж тягне на їжу, наприклад, на соєві боби і артишоки", - говорить володар чорного поясу з карате.

Томас з"явився на світ жінкою. У нього було ім"я Трейсі Лагондіно. Свого часу він навіть брав участь в конкурсі краси на Гаваях. Десять років тому йому зробили часткову операцію зі зміні статі: видалили груди і вводили гормони. Але жіночі репродуктивні органи у Томаса збереглися, тому він і його 45-річна дружина Ненсі, у якої видалена матка, змогли завести дитину.

Томас, запліднений спермою анонімного донора, повинен народити дівчинку 3 липня шляхом операції кесаревого розтину, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Перший в світі вагітний чоловік розповів про свої відчуття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі