субота, 22 серпня 2009 18:40

Переносити похорон Майкла Джексона стало доброю традицією

Переносити похорон Майкла Джексона стало доброю традицією

Похорон легендарного співака, "короля поп-музики" Майкла Джексона в черговий раз перенесено, тепер на 3 вересня.

Раніше сім"я Джексона вже переношувала дату похорону з 29 серпня, дня народження легендарного співака, на 31 серпня, заявивши, що їм необхідно врегулювати деякі справи.

Похорон пройде на кладовищі в місті Глендейл в штаті Каліфорнія, на ньому будуть присутні тільки рідні і близькі співака. Причини перенесення похорону не повідомляються.

Нагадаємо, раніше ЗМІ опублікували повідомлення про те, що Майкл Джексон був похований на початку серпня під час закритої приватної траурної церемонії. 13 серпня батько Майкла Джексона в ефірі телеканалу "E! News" заявив, що новина про таємний похорон його знаменитого сина виявилася банальною "качкою".

"Майкл ще не похований. Місце і час похоронів сина я поки не можу вам повідомити", - заявив Джозеф Джексон.

За інформацією видання, за чергове інтерв"ю Джексон-старший отримав близько $200 тис.

Музикант помер 25 червня 2009 року в Лос-Анджелесі від зупинки серця. Правоохоронні органи США встановили, де особистий лікар Майкла Джексона купив небезпечні ліки, які могли убити співака. ЛІкар Конрад Мюррей придбав сильнодіючий анестетик пропофол у фармацевтичній фірмі в передмісті Лас-Вегаса.

Два тижні тому вдома і в офісі Конрада Мюррея в Лас-Вегасі пройшли обшуки - в ордерах було вказано, що смерть Джексона розглядають як неумисне вбивство. Поліція шукала докази того, що Мюррей виписував співакові пропофол ("Діпріван") на реальне і 18 вигаданих імен. Під час обшуків слідство встановило, що Мюррей купував ліки в Applied Pharmacy.

Адвокати Конрада Мюррея стверджують, що він невинен. При цьому лікар, за словами джерела Associated Press, зізнався, що давав своєму підопічному пропофол і безліч інших ліків за декілька годин до смерті. Вдома у Джексона в Лос-Анджелесі дійсно знайшли і пропофол й інші потужні препарати, повідомляє Росбалт.RU.

Зараз ви читаєте новину «Переносити похорон Майкла Джексона стало доброю традицією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі