четвер, 06 серпня 2009 12:29

У будинку Джексона знайшли скривавлену блузку (ФОТО)

 

У гардеробі Майкла Джексона виявили жіночу блузку, на вигляд забарвлену кров"ю. На блузці збереглася етикетка з ціною 3,99 долара, так що, вочевидь, її не носили, а тільки витирали кров, пише The Sun.

Як відзначає видання, знахідка говорить про те, що під час обшуку блузка не була вилучена поліцією. Один з провідних американських юристів Крейг Сільверман висловив здивування, що слідство не з"ясовує походження скривавленої блузки, і вважає, що це могло б пролити світло на те, що відбувалося в будинку Джексона перед його смертю.

Поліція відмовилася коментувати знахідку і те, чому вона не була залучена до справи раніше.

Нагадаємо, досі офіційно не оголошено про причину смерті Майкла Джексона. У минулий четвер коронер знову повідомив, що результати розтину будуть оприлюднені пізніше. За його словами, необхідно провести додаткове розслідування. Він не став вдаватись в деталі і не уточнив, скільки ще доведеться чекати результатів.

Нагадаємо також, що минулого тижня лікар Майкла Джексона - Конрад Мюррей - зізнався слідчим, які розслідують обставини і причини смерті поп-зірки, що в трагічний день 25 червня дав своєму підопічному сильний знеболюючий засіб пропофол, який, на думку влади, і вбив Джексона.

Поліція виявила цей лікарський препарат та інші заспокійливі засоби в будинку Джексона в Лос-Анджелесі.

Поліція Лос-Анджелеса схильна розглядати раптову смерть Майкла Джексона як "неумисне вбивство". Оскільки результати токсикологічної експертизи поки невідомі, слідчі виходять з робочої гіпотези про те, що Джексон помер в результаті прийому сильного болезаспокійливого засобу пропофол, через який сталась зупинка серця короля поп-музики.

Минулого вівторка, 28 липня, поліція і агенти Федерального управління з боротьби з розповсюдженням наркотиків провели обшук в будинку і медичному офісі Мюррея в Лас-Вегасі. На позаминулому тижні була обшукана клініка Мюррея в Х"юстоні, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У будинку Джексона знайшли скривавлену блузку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі