середа, 29 липня 2009 15:59

Смерть Джексона може притягнути до суду багатьох лікарів

Смерть Джексона може притягнути до суду багатьох лікарів
Правоохоронні органи, що розслідують справу про смерть Майкла Джексона, слідом за останнім лікарем співака зацікавилися медиками, які лікували його у минулому. У поле зору поліції потрапило більше десяти лікарів, запідозрених в незаконному виписуванні ліків, і їхня кількість може подвоїтися, стверджують джерела сайту TMZ.com.

Портал TMZ.com спеціалізується на новинах, пов"язаних зі знаменитостями. Саме він першим повідомив про загибель Джексона. Нагадаємо, поп-король помер в Лос-Анджелесі 25 червня від зупинки серця у віці 50 років. Пізніше сайт написав, що Мюррей давав музикантові перед смертю сильне знеболююче - тепер цю інформацію підтверджують джерела, близькі до слідства.

Лікар Конрад Мюррей, який був особистим лікарем Джексона з травня 2009 року, залишається в центрі розслідування про "неумисне вбивство". Він зізнався, що напередодні смерті давав співакові в якості снодійного пропофол - сильний анестетик, що вживається в хірургії. Підозрюють, що це знеболююче і вбило Джексона.

Співак вживав величезну кількість ліків. За даними ЗМІ, він витрачав на них по 50 тис. доларів на день. Джексон приймав знеболююче вікодін, міорелаксант сома, транквілізатор ксанакс, антидепресанти золофт і паксіл, засіб від печії пріолосек і демерол. Приймати знеболюючі він почав після того, як в 1984 році обгорів на зйомках реклами.

Препарати для Джексона виписували на два десятки імен, пише TMZ.com. 19 імен згадано в ордерах на обшук у лікаря Мюррея. 28 липня поліція і агенти Федерального управління з боротьби з розповсюдженням наркотиків обшукали його будинок і офіс в Лас-Вегасі. Раніше обшукалася клініка Мюррея в Х"юстоні.

За словами джерел, деякі ліки для Джексона виписували і зовсім без вказівки імені. Можливо, справа Джексона стане найбільшим прикладом того, як лікарі фактично забезпечують зірок наркотиками. Не виключено, що в результаті розслідування багатьом людям будуть пред"явлені кримінальні звинувачення, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Смерть Джексона може притягнути до суду багатьох лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі