середа, 29 липня 2009 09:36

Особистий лікар зізнався у вбивстві Джексона

Особистий лікар зізнався у вбивстві Джексона

Особистий лікар Майкла Джексона - Конрад Мюррей - зізнався слідчим, які розслідують обставини і причини смерті поп-зірки, що в трагічний день 25 червня дав своєму підопічному сильний знеболюючий засіб пропофол, який, на думку влади, і убив Джексона.

Це повідомило з посиланням на представника правоохоронних органів інформаційне агентство AP. За словами цього представника, Мюррей кілька разів до цього робив Джексону ін"єкції пропофолу, щоб допомогти йому заснути.

Поліція виявила цей лікарський препарат й інші заспокійливі засоби в будинку Джексона в Лос-Анджелесі.

Поліція Лос-Анджелеса схильна розглядати раптову смерть Майкла Джексона як "неумисне вбивство". Оскільки результати токсикологічної експертизи поки не відомі, слідчі виходять з робочої гіпотези про те, що Джексон помер в результаті прийому сильного болезаспокійливого засобу пропофол, через який сталась зупинка серця "короля поп-музики".

Між тим у вівторок, 28 липня, поліція і агенти Федерального управління з боротьби з розповсюдженням наркотиків провели обшук в будинку і медичному офісі Мюррея в Лас-Вегасі. Минулого тижня була обшукана клініка Мюррея в Х"юстоні, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Особистий лікар зізнався у вбивстві Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі