понеділок, 20 вересня 2010 18:04

Панахида за відомим дизайнером була схожа на показ мод (ФОТО)
14

Сьогодні в Лондоні пройшла панахида за одним з найбільш скандальних учасників світу моди, дизайнером Александром МакКвіном (Alexander McQueen). На службу в соборі Святого Павла прийшли друзі і родичі митця, серед яких Кейт Мосс, Сара Джесіка Паркер, Наомі Кемпбелл і Стела Маккартні. Заради церемонії сім"я та друзі зробили перерву у Лондонському тижні моди.

Як відомо, Маккуін наклав на себе руки напередодні похорон своєї матері. Ще одна трагічна подія в житті дизайнера, яка призвела до глибокої депресії, сталася за три роки до його смерті: покінчила з собою близька подруга модельєра Ізабелла Блоу. Коли лікарі поставили їй діагноз "рак яєчників", вона випила смертельну дозу рідких гербіцидів.

40-річний дизайнер повісився в своїй квартирі у центрі Лондону. Перед смертю він прийняв "коктейль" з наркотиків і ліків. Похорон найіменитішого британського модельєра сучасності пройшов в закритому від широкої публіки режимі 25 лютого.

Фото: Reuters





Зараз ви читаєте новину «Панахида за відомим дизайнером була схожа на показ мод (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі