понеділок, 10 квітня 2023 18:45

Окупанти наступають на кількох напрямках

Окупанти наступають на кількох напрямках
Росіяни наступають на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках.

Цієї доби відбили понад 20 атак противника, повідомляє Генштаб у зведенні.

"На Лиманському напрямку протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії поблизу населених пунктів Макіївка, Червонопопівка та Білогорівка. На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії, намагається взяти під повний контроль місто Бахмут, бої тривають. Протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії неподалік Богданівки та Хромового", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирський зустрівся з воїнами, які б'ються за Бахмут

Росіяни наступають у районах населених пунктів Авдіївка, Сєверне, Невельське та Мар'їнка Донецької області. Успіху вони не мають. Найзапекліші бої на цьому напрямку тривають за Авдіївку та Мар'їнку.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється

Росія змушена перекидати десантників у Бахмут через величезні втрати найманців "Вагнера". До того ж підрозділи російських десантників уже також зазнали суттєвих втрат. Їх доукомплектували мобілізованими, розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

За словами Череватого, вбитими росіяни втрачають у Бахмуті щодоби близько сотні осіб. Є ще поранені та важкопоранені.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти наступають на кількох напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі