вівторок, 13 листопада 2007 10:48

Один із тестів Брітні Спірс на наркотики виявився позитивним

Один із тестів Брітні Спірс на наркотики виявився позитивним
Згідно повідомлень, що з"явилися в США, один із тестів Брітні Спірс на наркотики виявився позитивним. Проведені минулого тижня аналізи сечі співачки дали позитивний результат. Поп-зірка зобов"язана регулярно проходити тести на наркотики, аби мати можливість провідувати своїх дітей, дворічного Шона Престона і однорічного Джейдена Джеймса. Минулого тижня адвокат її колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна, Вінсент Каплан, заявив, що Брітні пропустила вісім із чотирнадцяти призначених тестів і ось зараз один із них, за словами обізнаного джерела, дав позитивний результат, повідомляє ФактNews.

Каплану і адвокатові Брітні, Ен Кілі, доручили представити судді Скотту Гордону, який веде справу Спірс і Федерлайна, новий розклад тестування на наркотики, оскільки, за словами Кілі, "поп-зірка першої величини" не може вставати так рано, щоб проходити тести на наркотики.

Тим часом інше наближене до Спірс джерело розповіло журналу ОК! що чутки про виявлення у неї наркотиків – це неправда. "Єдина речовина, яку виявлено в ході тестів, – це препарат проти нарколепсії провигил, який продається за рецептами і який прописав співачці лікар. Ніяких заборонених наркотиків і навіть алкоголю в жодному з тестів не було", - повідомило джерело.

Зараз ви читаєте новину «Один із тестів Брітні Спірс на наркотики виявився позитивним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі