понеділок, 05 листопада 2007 13:59

Стало відомо про витрати Брітні Спірс

Співачка витрачає в місяць близько 737000 доларів, і велика частина цієї суми йде на одяг і розваги, відпочинок і сувеніри.

Згідно з документами, переданими до суду в середу, 31 жовтня 2007 року, Брітні Спірс витрачає за місяць всі свої доходи. Причому співачка витрачає майже всю суму (близько 737000 доларів) на розваги і одяг.

Більше сорока тисяч доларів йде на виплату кредитів за два будинки, які належать Брітні. Значна частина витрачається на одяг, розваги, сувеніри і відпочинок. Хоча фотографи часто застають співачку за споживанням їжі з точок швидкого обслуговування, за їжу Брітні щомісячно віддає близько 5000 доларів. При цьому згідно з фінансовим звітом Спірс не витрачає ні цента на освіту, інвестиції і заощадження.

Спірс також виплачує 20000 доларів своєму колишньому чоловікові, Кевіну Федерлайну. Крім того, вона віддає Федерлайну додаткові 15000 доларів як допомог на утримання дітей.

Ще 500 доларів щомісячно Спірс витрачає на добродійність, повідомляє Lenta.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо про витрати Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі