середа, 02 серпня 2023 18:21

Обстріл Ізмаїла: показали постраждалі будівлі
6

Показали наслідки обстрілу Ізмаїла
Фото: t.me/odeskaODA
Показали наслідки обстрілу Ізмаїла
Показали наслідки обстрілу Ізмаїла
Показали наслідки обстрілу Ізмаїла
Показали наслідки обстрілу Ізмаїла

Показали наслідки російського обстрілу Ізмаїла Одеської області.

Сильно постраждала триповерхова будівля "Морвокзалу". Отримав пошкоджені елеватор, зернові ангари, резервуари одного з вантажних терміналів, виробничі, складські та адміністративні приміщення, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Пошкодження отримали три заклади освіти, один заклад культури, 15 квартир в багатоповерхових будинках і десяток приватних будинків. Всі обстріляні об'єкти є цивільними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська атака на порт Ізмаїла призвела до росту світових цін на продовольство

"На місці продовжують працювати всі відповідні служби Також щиро дякую небайдужим жителям Ізмаїлу, що долучилися до прибирання завалів", – наголосив Кіпер.

Жодної травмованої людини немає. Місцеві мешканці перейшли в укриття.

У ніч на 2 серпня російські терористи атакували Україну іранськими ударними безпілотниками Shahed-136/13. Повітряні сили ЗСУ знищили 23 дрона, більшість з яких – на Київщині та Одещині. Частина запущених ворогом дронів уразила портову інфраструктуру в Одеській області.

Окупанти випустили іранські дрони з Азовського моря через Чорне, атака була спрямована по півдню Одещини. Внаслідок атаки виниклі пожежі на промислових і портових об'єктах, пошкоджено елеватор.

Зараз ви читаєте новину «Обстріл Ізмаїла: показали постраждалі будівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі