середа, 02 серпня 2023 09:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено 23 ворожих дрони: у ЗСУ повідомили про результати нічної роботи ППО

У ніч на 2 серпня російські терористи вчергове атакували Україну іранськими ударними безпілотниками Shahed-136/13.

Їх запустили із трьох напрямків – Курська, Приморсько-Ахтарська (РФ) та зз мису Чауда, що в тимчасово окупованому Криму. Про це вранці повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Українська ППО знищила 23 російських дрони
Українська ППО знищила 23 російських дрони

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пошкоджено фасад адмінбудівлі: показали кадри з наслідками нічної атаки на Київ

Силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України знищено 23 ударних БпЛА.

"Більшість "шахедів" знищено на Київщині та Одещині. На жаль, частина запущених ворогом дронів уразила портову інфраструктуру в Одеській області", – йдеться у повідомленні.

Росіяни атакували Київ дронами Shahed з кількох напрямків одночасно. Усі цілі були своєчасно виявлені та знищені силами і засобами ППО. Це понад 10 БпЛА, повідомив начальник КМВА Сергій Попко. Уламки ворожих безпілотників впали у трьох районах столиці – Соломʼянському, Голосіївському та Святошинському. Пошкоджені нежитлові приміщення та дорожнє покриття.

На Одещині внаслідок російської атаки виниклі пожежі на промислових та портових об'єктах, пошкоджено елеватор.

Зараз ви читаєте новину «Знищено 23 ворожих дрони: у ЗСУ повідомили про результати нічної роботи ППО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі