пʼятниця, 17 червня 2011 11:35

Обама і Путін зайняли свої місця у музеї еротики

У Москві відкрився перший у Росії музей еротичного мистецтва. Заклад під назвою "Точка G" - єдиний в Москві музей, який буде працювати 7 днів на тиждень і 24 години на добу. Крім того, "Точка G" претендує стати найбільшим за площею (800 кв. м) і одним з найбільших за кількістю експонатів (3000) у світі.

У колекції музею знаходяться найрізноманітніші експонати, від стародавніх до сучасних, і навіть створені спеціально для музею. Це давньокитайські, індійські та японські еротичні гравюри, тибетські еротичні ікони, австрійські срібні медалі, присвячені знаменитій повії Жозефіні Мутценбахер, еротичні скульптури з Кот-д'Івуара, книги і комікси, стародавні секс-іграшки і фалічні символи різних країн та епох. Крім того, досягнення сучасної секс індустрії, зокрема найдорожчі у світі секс-ляльки Real Dolls із США, провокаційні еротичні картини Віри Донської-Хилько "Рубльовське шосе", "Міс Russia", Wrestling, з Путіним і Обамою в головних ролях, гігантський фалос "Гжель", "Матрьошки BDSM" Джуліана Мерфі і багато іншого.

У кінозалі музею в режимі нон-стоп демонструється фільм "Секс в СРСР".

Зараз ви читаєте новину «Обама і Путін зайняли свої місця у музеї еротики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі