субота, 22 жовтня 2011 15:35

Новий компромат на Стросс-Кана: він замовляв бельгійських повій

Новий компромат на Стросс-Кана: він замовляв бельгійських повій

Екс-глава МВФ Домінік Стросс-Кан користувався послугами повій в бельгійському місті Кортрейк, стверджує газета La Derniere Heure. За інформацією видання, Стросс-Канн "схоже, цінував цих бельгійських повій, з якими зустрічався в розкішних готелях".

Газета наводить свідчення очевидців, які стверджують, що неодноразово бачили екс-главу МВФ в ресторані одного з готелів Кортрейка в компанії відомої повії, передає РИА "Новости".

Нагадаємо, Стросс-Кан залишив пост керівника МВФ в результаті гучного секс-скандалу. 14 травня він був затриманий в США на підставі заяви 32-річної покоївки готелю Sofitel Нафіссату Діалло, що звернулася в поліцію зі скаргою на насильницькі дії сексуального характеру з боку високопоставленого меешканця.

На початку липня прокуратура заявила, що покоївка дала неправдиві покази при отриманні притулку в країні, дурила податкові та соціальні органи, а також, ймовірно, збрехала при показаннях під присягою перед великим журі. Кримінальну справу було закрито 23 серпня. На початку вересня Стросс-Кан повернувся до Франції.

На початку серпня Діалло ініціювала проти Стросс-Кана цивільний процес. Адвокати екс-глави МВФ вимагають анулювати позов, оскільки їх підзахисний, згідно з нормами міжнародного права, мав імунітет проти даного позову. Сам Стросс-Кан визнав свій зв'язок з покоївкою моральною помилкою, але зазначив, що їхні стосунки не були пов'язані з примусом або агресією.

Зараз ви читаєте новину «Новий компромат на Стросс-Кана: він замовляв бельгійських повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі