середа, 31 березня 2010 11:56

Новий альбом The Chemical Brothers вийде влітку цього року

Новий альбом The Chemical Brothers вийде влітку цього року

Британський електронний дует The Chemical Brothers записав новий, сьомий студійний альбом.

Як повідомляється на офіційному сайті колективу, пластинка, що отримала назву "Further", буде видана 7 червня на лейблі Freestyle Dust / Parlophone Records. Всього на диск потраплять вісім треків, кожен з яких супроводжуватиметься спеціальним відеорядом. Ролики були створені постійними співавторами дуету режисерами Адамом Смітом і Маркусом Лайоллом.

Нову роботу The Chemical Brothers надихнув проектом Electronic Battle Weapon, в рамках якого Том Роуленд та Ед Сімонс записували промо-сингли для клубних виступів інших діджеїв.

Презентація альбому "Further" пройде в рамках серії концертів The Chemical Brothers в клубі Roundhouse в Лондоні з 20 по 23 травня. Всі квитки на ці виступи вже продані. Пізніше група представить диск на фестивалі Sonar в Барселоні та низці інших музичних оупен-ейрів в Європі.

Попередній альбом The Chemical Brothers, "We Are the Night", вийшов в червні 2007 року. Він зайняв перше місце хіт-параду Великої Британії, отримавши статус золотого, а також завоював премію "Греммі" в номінації "Кращий електронний/танцювальний альбом".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом The Chemical Brothers вийде влітку цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі