середа, 10 березня 2010 17:49

Новий альбом "Океану Ельзи" присоромить вітчизняний шоу-бізнес (ФОТО)
5

Сьогодні у столичному Sky Art Cafe, що на Бессарабській площі, гурт "Океан Ельзи" презентував новий альбом "Dolce Vita". До нього увійшли 13 композицій, написаних минулого року.

"Під час запису ми повністю відмовилися від залучення великої кількості додаткових музичних інструментів, - розповів лідер гурту Святослав Вакарчук. - Всі пісні записували з першого разу. Не хочемо, щоб критики називали наші альбоми вилизаними. Так нам вдалося передати енергетику та емоції живого виступу".

Новим альбомом гурт хоче викликати у представників українського шоу-бізнесу почуття сорому.

"Наш шоу-бізнес перетворився на жуйку, яку хтось вже з"їв, приліпив під стіл, а тепер пропонує скуштувати і вам", - зауважив Вакарчук.

До альбому увійшла українська народна пісня "Ой, чий там кінь стоїть" у виконанні Святослава Вакарчука. У запису взяв участь Національний симфонічний оркестр.

"Ця пісня найдавніша у моєму репертуарі. Я її почав співати ще у 3 роки – бабуся навчила, - розповів Святослав. - Торік одна російська радіостанція запропонувала взяти участь у проекті, де всі відомі виконавці із Росії співають народні пісні. Ми виконували "Ой, чий там кінь стоїть".

13 березня гурт "Океан Ельзи" вирушає у світове турне на підтримку нового альбому. Виступатимуть у Литві, Латвії, Єстонії, Польщі, Чехії, Німеччині, Австрії, Казахстані та Білорусі. Перші концерти дадуть у Росії.

"В Україні будемо виступати влітку, - повідомив Вакарчук. - Тоді можна буде давати концерти на стадіонах та відкритих майданчиках. Туди вміститься більше слухачів, а це дозволить здешевити квитки".

Фото: Ольга Камєнєва/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом "Океану Ельзи" присоромить вітчизняний шоу-бізнес (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі