середа, 02 березня 2022 09:28

"Ніякого "русского мира" не існує" — Резніков звернувся до українців

"Ніякого "русского мира" не існує" — Резніков звернувся до українців
Від початку війни пройшло вже 147 годин оборони. Фото: Олексій Резніков / Facebook

Від початку війни пройшло вже 147 годин оборони.

Російським окупантам не вдається захопити Україну, тому характер подій змінюється, написав міністр оборони Олексій Резніков у Facebook.

"Характер подій змінюється. Російські окупанти намагаються хоч якось втримати боєздатність своїх підрозділів. Але вдається все гірше й гірше", — зазначив міністр.

Це відбувається й тому, що багато російських окупантів відмовляються продовжувати наступ та здаються в полон українським військовим.

Також у Росії родичі полонених та загиблих починають виходити на протести.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війська РФ намагаються з півночі відрізати столицю й блокувати Маріуполь

"Ворог злякався прямого контакту з українськими захисниками і захисницями. Тому перейшов до злочинної тактики дистанційних обстрілів мирних міст", — написав Резніков.

Він додав, що обстріли пологових будинків, ракетні удари з Росії та Білорусі по житлових будинках та школах — це боягузлива поведінка тих, у кого немає честі.

"Це не військові – це терористи, представники держави-терориста. І це тавро надовго", — додав він.

"Зараз від російського терору потерпає багато наших міст і сіл, але чи не найбільше – Харків, Маріуполь та Херсон. Це зайвий доказ того, що ніякого "русского мира" не існує. Є нацистська ідеологія в голові у дещиці маніяків, які поки тримають владу в Росії. А є українські громадяни, які розмовляють різними мовами, ходять до різних церков і молитовних будинків, разом чинять героїчний опір російським окупантам. І ми обов'язково переможемо", — підсумував Резніков.

Третій президент України Віктор Ющенко звернувся до російських окупантів. "Вам цього Україна ніколи не вибачить! Принаймні в сьогоднішніх поколіннях".

Зараз ви читаєте новину «"Ніякого "русского мира" не існує" — Резніков звернувся до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі