понеділок, 30 листопада 2009 13:28

Невідомий вбив начальника охорони Запоріжсталі

Невідомий вбив начальника охорони Запоріжсталі

У Запоріжжі вбито начальника зміни служби охорони ВАТ "Запоріжсталь".

Як повідомили у керівництві запорізького главку міліції, злочин був скоєний напередодні близько 6-ї ранку на вулиці Українській.

"Невідомий спочатку випустив у чоловіка обійму з травматичного пістолета, після чого завдав йому ще кілька ножових поранень", - повідомили в керівництві ГУ МВС України в Запорізькій області.

Після скоєння злочину той, хто стріляв, зник, потерпілий був доставлений у 5-у міську лікарню, де від одержаних поранень помер.

За попередніми даними, злочин скоєно не з корисливою метою, нічого з речей потерпілого не було викрадено.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство. Ведеться слідство.

Напередодні у Кривому Розі підірвали автомобіль одного з працівників "Арселор Міттал Кривий Ріг".

Працівник сів до власного автомобіля, який був припаркований біля будинку. Після початку руху стався вибух, внаслідок якого у днищі автомобіля утворився отвір та були пошкоджені деякі інші елементи конструкції. Чоловік не постраждав, він самостійно доправив свій автомобіль до станції технічного обслуговування.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Невідомий вбив начальника охорони Запоріжсталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі