вівторок, 24 листопада 2009 10:07

Названо причину вибуху автомобіля житомирського депутата

Названо причину вибуху автомобіля житомирського депутата

Ймовірною причиною загоряння автомобіля, що належить депутату Житомирської міськради від СПУ Анатолію Бенівському, є несправність паливної системи та коротке замикання, а не терористичний акт.

Відповідний попередній висновок зробила слідчо-оперативна група Корольовського райвідділу міліції м. Житомира, які виїжджали на місце пригоди, яка сталася 22 листопада о 18.00, повідомляється в прес-релізі УМВС в Житомирській області, поширеному в понеділок.

"Наразі проводиться перевірка, призначено низку експертно-технічних досліджень, після чого буде ухвалено рішення відповідно до чинного законодавства", - сказано в прес-релізі.

Водночас джерело в обласному УМВС повідомило, що депутат відмовився писати заяву про пригоду в райвідділ міліції Житомира, "проте не забув поставити до відома про те, що трапилося засоби масової інформації".

Зі свого боку Бенівський наполягає на тому, що його "мали намір усунути фізично". З його слів, в неділю о 18.00 спрацював закладений в його автомобіль вибуховий пристрій, причому саме в той час, коли він у відповідності зі своїм розпорядком мав перебувати в автомобілі, і від загибелі його врятувала лише випадковість.

Бенівський висловив припущення, що замах пов"язаний або з його професійною діяльністю (він є виконуючим обов"язки директора комунального підприємства Ремпобуттехніка), або з політичною, охарактеризувавши себе як "незручного депутата".

За матеріалом Интерфакс-Украина
Зараз ви читаєте новину «Названо причину вибуху автомобіля житомирського депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі