вівторок, 24 листопада 2009 11:54

Вбивство власника супермаркету 4room замовив дід Хасан

Вбивство власника супермаркету 4room замовив дід Хасан

Київська міліція припускає, що замовником убивства власника ТЦ "4 room" Шабаба Алояна був російський злодій у законі на прізвисько Дід Хасан, а організатором злочину - родич бізнесмена Міраб Суслов.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

За його словами, нині група українських міліціонерів виїхала в Москву і працює з правоохоронцями Росії, щоб привезти в Україну організатора - Міраба Суслова.

"За нашою версією, замовник цього злочину - російський злодій у законі на прізвисько Дід Хасан. Днями в Києві була нейтралізована група з 6 чоловік з арсеналом зброї. Серед затриманих уродженець Харкова - кілер, що відсидів кілька десятків років. Він задумав вчинити черговий злочин, пов"язаний з родиною Алояна", - сказав Луценко.

Крім того, за словами міністра, з ним затримали і чеченця, який нещодавно влаштував стрілянину в кафе на Подолі через те, що там вимкнули шансон.

Нагадаємо, 2 жовтня у київському супермаркеті "4room" невідомі розстріляли власника і двох охоронців. Помер і один з кілерів, який пораненим потрапив у ДТП.

4 жовтня на території Житомирської області правоохоронці затримали другого кілера, що брав участь у розстрілі.

У цей же день відбулися похорони охоронців бізнесмена - старшого лейтенанта 36-річного Володимира Ісая та лейтенанта 24-річного Андрія Брежнєва.

Як відомо, Алоян належав до єзидів - окремої групи курдів, які самі дистанціюються від курдів, маючи іншу релігію.

Раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляв, що у замовленні вбивства бізнесмена підозрюють громадянина Росії злодія у законі Міраба Джангвеладзе, який нині активно бореться за те, щоб контролювати кримінальний світ Сочі.

Тоді, за версією міліції, причиною замаху могли стати бізнесові суперечки у сумі 20 мільйонів доларів.

Газета по-киевски

Зараз ви читаєте новину «Вбивство власника супермаркету 4room замовив дід Хасан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі