неділя, 27 жовтня 2024 17:00

Діви і Близнюки закохаються по самі вуха - які любовні пригоди чекають на всі знаки зодіаку у листопаді

Діви і Близнюки закохаються по самі вуха - які любовні пригоди чекають на всі знаки зодіаку у листопаді
Листопад - вдалий час для аналізу пережитого і роздумів про те, чого саме ви хочете досягти у майбутньому. Фото: pixabay.com

Листопад - місяць любовних пригод і незабутньої романтики. Самотні зустрінуть партнера, про якого мріяли. Сім'ї зі стажем новими очима глянуть на свої стосунки і захочуть багато чого змінити.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Досить сліпо довіряти обіцянкам, - каже астрологиня. - Подбайте про очищення свого простору. Попрощайтеся з тими, хто шкодить, хоч і каже, що любить. Листопад - вдалий час для аналізу пережитого і роздумів про те, чого саме ви хочете досягти у майбутньому. Для багатьох цей місяць буде щедрим на гарні новини. Дізнаєтеся, що вагітні, отримаєте пропозицію руки і серця, відкриєте для себе обранців з несподіваного боку. Все це неабияк надихатиме. Діви, Близнюки та Козороги готові саме зараз зробити рішучий крок у нове життя. Вам листопад приготував чимало приємних сюрпризів. Закохаєтеся по вуха".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Вас часто плутатимуть із психологом. Не відмовляйтеся від запрошення у гості, розрадьте друзів приємною розмовою, але не повчаннями. Це час перевірки дружби на міцність.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Пошкодуєте, якщо відновите стосунки з людьми, яких раніше уникали. Наступите на ті самі граблі. Не затягуйте телефонну розмову з ріднею, бо вона переросте у сварку. Краще обходьтеся голосовими повідомленнями.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Відштовхнете гарних людей від себе, бо помічатимете тільки їхні недоліки. Пам'ятайте про переваги. Не будьте надто критичними. Це місяць неймовірних зустрічей і побачень.

Рак (22 червня - 22 липня)

Уникайте стосунків з колегами. Службовий роман нашкодить репутації. Непокоїтимуть думки про майбутнє. Подумайте, які плани варто втілювати у життя, а які давно стали неактуальними.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ви коваль свого щастя. Влаштуйте романтичну вечерю для коханих. Запитайте відверто, що їх турбує. Дозвольте собі бути справжніми, не вдавайте того, ким не є насправді.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Залишайтеся терплячими. Знайдіть час, аби вислухати літніх родичів. Вони почуватимуться самотніми. Це час самозаглиблення і духовного збагачення. Поверніть у своє життя ранкові пробіжки та йогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кар'єрний ріст та приголомшлива зарплатня - для кого будуть особливо щедрими останні вихідні жовтня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не ведіться на авантюри, ігноруйте чутки. Відчуватимете, кому довіряти не слід. Друзі намагаються звести вас з кимось. Не відмовляйтеся від побачення наосліп. Воно матиме неймовірне продовження.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Шукайте нових друзів, а не коханих. У першій половині місяця романтичні пригоди засмучуватимуть. Наприкінці листопада маєте шанс знайти свою пару у незвичний спосіб: в дорозі, у соцмережах чи в черзі за продуктами. Відчуєте себе бажаними та коханими. Нові стосунки ощасливлять надовго.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Погодьтеся на невеличку подорож з родиною. Незабутні враження надихатимуть увесь наступний рік. Радійте успіху чоловіка чи дружини. Підтримайте їхні починання, навіть якщо для цього треба пожертвувати власними інтересами.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто щось кардинально змінювати в особистому житті: розлучатися, судитися з колишніми партнерами, встрявати у любовні трикутники і крутити романи на роботі. Це принесе одні неприємності. Краще присвятіть цей місяць саморозвитку.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вам хотітиметься тепла та обіймів. Кохані будуть заклопотані тим, як подвоїти заробітки, тому надовго зникатимуть з дому. Не ревнуйте їх. Краще присвятіть цей час собі. Поекспериментуйте з іміджем. Вдасться вдало змінити зачіску.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Нові почуття наплинуть на подружжя, які багато років живуть у шлюбі. Цей період нагадуватиме медовий місяць. На одруження наважаться пари, які багато років живуть у цивільному шлюбі.

Цьогоріч листопад очікується теплішим за звичайний. Водночас на початку місяця буде багато опадів. Синоптики розповіли, коли чекати першого снігу.

Зараз ви читаєте новину «Діви і Близнюки закохаються по самі вуха - які любовні пригоди чекають на всі знаки зодіаку у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі