середа, 20 серпня 2008 13:32

Названий еталон жіночої сексуальності

Названий еталон жіночої сексуальності
Згідно з результатами недавніх соціологічних досліджень, найсексуальніші привабливі жінки володіють маленьким зростом, довгими ногами і великими грудьми. І дійсно, такою ідеальною фігурою володіють найбільш бажані жінки XX і XXI століття - Мерілін Монро, Скарлетт Йоханссон і Рекуел Уелч, пише TheDailyMail .

На думку організатора експерименту, доктора Уїлльяма Брауна з Брунельського Університету, жінки з подібним типом фігури такі привабливі для протилежної статі, оскільки в їх тілі немає грубості і чоловічих рис.

Крім того, украй важлива загальна симетрія тіла - і жінки, і чоловіки вважають симетрію естетично привабливою. Як показало опитування, люди, чиї обличчя були симетричні - тобто права сторона обличчя була практично дзеркальною копією лівою - здалися представникам протилежної статі симпатичнішими.

Не дивно, що люди з симетричними тілами також уявлялися респондентам бажанішими партнерами, ніж власники "кривої" фігури. На думку учених, в звичайному житті ми ніколи не звертаємо уваги на симетрію. Наш погляд зазвичай падає на очевидніші знаки привабливості, такі як зріст, довжина ніг, повнота, ширина плечей.

Саме тому пані з "жіночим" типом фігури, невисокі, з довгими ногами і відчутним бюстом так розбурхують чоловічу свідомість.

Нагадаємо також, що, проаналізувавши думки багатьох чоловіків, учені визначили найкрасивіший тип жіночого обличчя: високий лоб, чутливі губи, гострі скули і великі очі. У 1990-х доктор Девід Перретт з Університету Сент-Ендрюс (Шотландія), вивчивши портрети багатьох красунь з Європи і Японії, прийшов до висновку, що найкрасивіший овал обличчя у формі сердечка. Варто відзначити, що саме такою формою обличчя володіє всіма визнаний секс-символ Анджеліна Джолі.

Зараз ви читаєте новину «Названий еталон жіночої сексуальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі