пʼятниця, 18 квітня 2008 14:07

Народна артистка СРСР Інна Чурікова потрапила до реанімації

В одну з московських клінік госпіталізовано народну артистку СРСР, Інну Чурікову. У лікарню її привезли в четвер приблизно о четвертій годині дня.

Її відразу ж відправили до відділення нейрореанімації. Лікарі припускають, що в артистки "підозра на інсульт". Зараз Інні Михайлівні призначено ретельне обстеження, а за його результатами лікарі визначаться з курсом лікування.

У кіно Інна Чурікова дебютувала ще студенткою, зігравши Райку в картині "Хмари над Борськом" Василя Ординського.

Потім вона з"являлася в невеликих ролях у фільмах Георгія Данелія "Я крокую по Москві" і "Тридцять три", в пригодницькій стрічці "Невловимі месники", Едмонда Кеосаяна.

З робіт цих років найпомітнішою стала роль Марфушки у фільмі-казці Олександра Роу "Морозко". Проте долю актриси в корені змінила зустріч із режисером Глібом Панфіловим, який згодом став чоловіком Інни Чурікової.

Її неабиякий драматичний талант яскраво розкрився у фільмі Панфілова "У вогні броду немає", в якій актриса виконала головну роль художниці Тані.

Роль Віри в картині Петра Тодоровського "Військово-польовий роман" була удостоєна призу "Срібний ведмідь" на Берлінському фестивалі, повідомляє "Комсомольская правда".

Зараз ви читаєте новину «Народна артистка СРСР Інна Чурікова потрапила до реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі