субота, 17 листопада 2007 17:01

Найпрацелюбніші спадкоємиці мільярдних статків - рейтинг Forbes

Найпрацелюбніші спадкоємиці мільярдних статків - рейтинг Forbes
На цьому тижні Forbes на своєму сайті опублікував рейтинг 20 найпрацелюбніших спадкоємиць мільярдних статків.

На відміну від Періс Хілтон, сумновідому своїм перебуванням у в"язниці і зухвалими відео в інтернеті, героїні списку довели, що вони "можуть бути такими ж наполегливими і амбітними, як і їхні батьки".

До списку увійшли жінки молодші 40 років. Місця розподілялися відповідно до розміру статку батьків героїнь рейтингу, оцінених в різних списках Forbes: список мільярдерів, список 400 найбагатших американців і список 40 найбагатших індусів.

Очолює перелік Ваніша Міттал, дочка Лакшмі Міттала, яка отримала диплом по історії Південної Азії і входить в Раду директорів компанії Mittal Steel.

Друге місце займає дочка глави компанії LVMH Бернарда Арно Делфін Арно Ганчия. LVMH є лідером у виробництві і продажі предметів розкоші. Ганчия у минулому була консультантом в компанії McKinsey, а зараз входить до складу Ради директорів компанії LVMH.

На третьому місці знаходиться Марта Ортега Перез, молодша дочка Амансіо Ортега, президента іспанської компанії Indetex, що володіє мережею магазинів Zara. Перез, яка в майбутньому повинна змінити батька на посту президента компанії, починала працювати простим продавцем.

Джорджіна Блумберг, дочка мера Нью-Йорка і власника компанії Bloomberg LP, професійно займається кінним спортом і бореться за право виступати на Олімпійських іграх 2008 р. у складі американської команди.

Саманта Клуг, дочка медіа-магната Джона Клуга, замикає п"ятірку найпрацелюбніших спадкоємиць. Вона була редактором по стилю журналу Glamour, а зараз володіє власною дизайнерською майстернею в Лос-Анджелесі., пише Reuters з посиланням на Forbes.

Зараз ви читаєте новину «Найпрацелюбніші спадкоємиці мільярдних статків - рейтинг Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі