четвер, 18 липня 2024 09:10

Наймістичніший день у році: кому пощастить круто змінити своє життя на краще

Наймістичніший день у році: кому пощастить круто змінити своє життя на краще
Може підводити пам'ять. Частіше робіть перерви на відпочинок. Фото: pixabay.com

18 липня - гарний день для завершення старих проєктів, але не для старту нових. Початок нового курсу навчання слід відкласти.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Купляйте лише необхідні речі, - каже астрологиня. - Не час витрачати великих сум. Не вкладайте гроші в рекламу. Вона не дасть очікуваних результатів. Знижується працездатність. Може підводити пам'ять. Частіше робіть перерви на відпочинок. Гарний день для проведення невеликих ремонтних робіт. Куплена побутова техніка працюватиме надійно. Тіло потребуватиме руху. Знайдіть час для тренувань або фізкультури. Це покращить самопочуття. Для Овнів, Дів, Скорпіонів та Козорогів четвер стане наймістичнішим днем у році. Ваші думки почнуть матеріалізовуватися, а мрії стануть реальністю. Цим чотирьом знакам пощастить круто змінити своє життя на краще".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Важко буде порозумітися з колегами й близькими. Розсіюватиметься увага. Підводитиме пам'ять. Цього дня краще відпочити у колі друзів. Не перевантажуйте шлунок. Їжте малими порціями, але частіше. Відмовтеся від солодкого.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не поспішайте з прийняттям рішень. До всіх завдань підходьте відповідально. Якщо не можете щось вирішити тут чи зараз, поспіть з цією ідеєю і прийміть рішення наступного ранку.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цього дня не вдаватимуться погано сплановані справи. Не поспішайте і обдумуйте кожен крок. Сім разів відміряйте, один раз відріжте. Не слід планувати далекої подорожі. Виїзди у справах мають бути одноденними.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не слід братися за щось нове. Відмовтеся від великих покупок. Придбані цього дня речі не служитимуть довго.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Перегляньте список витрат. Відчуватиметься брак фінансів. Торгівля йтиме мляво. Не час запускати рекламну кампанію. Загострюватимуться хвороби кишківника.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

День невдалих експромтів. Добре вдаватимуться заздалегідь підготовлені справи. Потребуватиметься більше часу на реалізацію запланованого. Запуск нових проєктів краще перенести на пару днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатітимуть щогодини: з яких трьох знаків виходять найкращі бізнесмени

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вкрай невдалий період для творчих людей. Не витрачайте час на пошуки креативних ідей. Так само невдалий момент для пошуку своєї пари й першого побачення. Краще відпочиньте і складіть план на майбутнє.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

День спритних і наполегливих. Для інших ви здаватиметеся винахідником, бо швидко та вправно виконуватимете обов'язки. Не поступайтеся у принципових питаннях. Будьте готові відстоювати свої позиції та ідеї.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Боріться за втілення власних проєктів у життя. Цю добу складніше переживатимуть жінки. Сумніви й невпевненість гальмуватимуть ваші ініціативи. Не давайте волі ревнощам.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не втікайте у світ ілюзій. Прислухайтеся до інтуїції і будьте готові приймати нестандартні рішення. Доведеться вирішувати питання з підлеглими. Не дозволяйте їм вилізти вам на голову.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Грошей буде вдосталь. Заробітки вас потішать. Ви будете впевнені у власних силах. Дбайте про інтереси своєї родини. Оснащуйте дім новим обладнанням, яке дозволить залишатися з електрикою навіть під час блекаутів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вдалий день, аби обирати житло. Операції з нерухомістю плануйте на вечірню годину. До обіду обставини не сприятимуть укладанню угод купівлі-продажу.

Тиждень з 15 по 21 липня - це період великих можливостей. На все вистачатиме сили і часу. Астрологиня назвала чотири знаки, яким гарантований успіх.

Зараз ви читаєте новину «Наймістичніший день у році: кому пощастить круто змінити своє життя на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі