вівторок, 17 лютого 2009 10:51

Найближчим часом в світі наступить більша криза

Найближчим часом в світі наступить більша криза
Світ протягом найближчих двох місяців зіштовхнеться з ще більшим загостренням фінансово-економічної кризи, прогнозує провідний італійський промисловець, президент групи Fiat, компанії Ferrari та столичного університету Luiss Лука Кордеро ді Монтедземоло.

Виступаючи в понеділок в Римі перед студентами і викладачами Luiss, він заявив, що нинішня криза є найглибшою за всю післявоєнну історію.

"Навіть у 1950-і роки над стількома людьми не нависала загроза втратити роботу", - відзначив Монтедземоло. За його словами, потрібні термінові структурні реформи і "несподівані рішення" влади.

Потрібні несподівані рішення влади

Кажучи про ситуацію в Італії, промисловець підкреслив гостру необхідність мужніх рішень з боку політиків. "Кожен повинен підштовхувати до структурних реформ, до укладення пакту між поколіннями, до пошуку ресурсів та їхнього інвестування в майбутнє молоді", - сказав він.

Монтедземоло вважає, що в країні назріли великі реформи, зокрема, пов"язана з системою охорони здоров"я та функціонуванням державної адміністрації.

Він закликав лідерів правлячої більшості та опозиції скликати своєрідні "Генеральні штати", щоб спільно шукати відповіді на виклики глобальної кризи.

За матеріалами РИА "Новости", Topnews

Зараз ви читаєте новину «Найближчим часом в світі наступить більша криза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі