пʼятниця, 22 квітня 2022 19:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Над Ізюмом окупанти проводять повітряну розвідку позицій ЗСУ - Генштаб

Над Ізюмом окупанти проводять повітряну розвідку позицій ЗСУ - Генштаб
У районі Попасної російські окупанти проводили штурмові дії у напрямку населеного пункту Новотошківське і вглиб населеного пункту Попасна - безуспішно. Фото: Генштаб ЗСУ

На Ізюмському напрямку ворог проводить повітряну розвідку позицій наших військ для визначення можливих напрямків наступу. Для поліпшення тактичного становища підрозділів противник намагався вчиняти наступальні дії за напрямками населених пунктів Заводи та Дібрівні, але безуспішно.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в новому зведенні у Facebook.

На Донецькому й Таврійському напрямах бойові дії відбувалися вздовж усієї лінії зіткнення. За добу ворог штурмував у напрямку міста Слов'янськ, закріпився в населеному пункті Лозове. У районах Зеленої Долини та Кремінної противник продовжує закріплюватися на зайнятих позиціях, здійснює перегрупування та підготовку до наступальних дій. Безуспішно намагається зміцнитись у населеному пункті Рубіжне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли Слов'янськ - відео наслідків

У районі Попасної російські окупанти проводили штурмові дії в напрямку населеного пункту Новотошківське і вглиб населеного пункту Попасна - безуспішно. Вони закріпилися в центральній частині населеного пункту Степове.

На Авдіївському та Курахівському напрямках окупанти намагалися штурмувати, але не вийшло. На Запорізькому напрямку окупанти також робили штурмові дії у напрямку населеного пункту Зелене Поле, але також нічого не вийшло.

За наявною інформацією, особовий склад окремої групи російських військ у так званій Придністровській Молдавській Республіці несе службу в повсякденному режимі. Водночас залишається можливість використання території невизнаної республіки для агресії проти України.

Втрати російських окупантів в Україні на 22 квітня становлять орієнтовно 21,2 тис. осіб. Точні дані встановлюють, оскільки підрахунки ускладнюються через інтенсивність боїв.

Зараз ви читаєте новину «Над Ізюмом окупанти проводять повітряну розвідку позицій ЗСУ - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі