неділя, 09 серпня 2009 13:49

Над Гудзоном літак зіштовхнувся з гелікоптером: троє загиблих (ФОТО)

Тіла трьох загиблих в результаті зіткнення гелікоптеру з легкомоторним літаком над річкою Гудзон виявлені рятувальниками. Про це заявив сьогодні національний комітет транспортної безпеки.

Поки не ясно, чи були це пасажири літака або гелікоптера. Представник комітету також повідомила, що рятувальна операція припинена до ранку неділі за місцевим часом.

Як заявив раніше на прес-конференції мер найбільшого в США міста Майкл Блумберг, попередні дані свідчать, що в машинах знаходилось 9 осіб, включаючи членів екіпажів. У літаку Piper PА-32 зокрема летіла дитина, на гелікоптері повітряний тур здійснювали 5 туристів з Італії.

Катастрофа сталась пополудні в повітряному просторі між містом Хобокен (штат Нью-Джерсі) і нью-йоркським районом Манхеттен. Уламки машин впали в річку Гудзон і на берег з боку Нью-Джерсі. На порятунок були мобілізовані водолази, катери і гелікоптери Берегової охорони, протипожежної охорони та поліції, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Над Гудзоном літак зіштовхнувся з гелікоптером: троє загиблих (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі