пʼятниця, 26 червня 2009 16:25

На зло ворогам, поранений президент Інгушетії одужує

На зло ворогам, поранений президент Інгушетії одужує

Президент Інгушетії Юнус-Бек Євкуров, важко поранений під час замаху в Магасі, одужує і незабаром повернеться до роботи, повідомив заступник повноважного представника президента РФ в Південному федеральному окрузі Сулейман Вагапов.

Замах на президента Інгушетії був здійснений 22 червня: поряд з його кортежем на автотрасі "Кавказ" неподалік від Назрані вибухнув автомобіль, начинений 70 кілограмами вибухівки. Глава республіки, а також його молодший брат і особистий охоронець Увайс Євкуров і ще один охоронець були госпіталізовані, водій від отриманих поранень помер на місці.

"Президент Республіки Інгушетія Юнус-Бек Євкуров живий, одужує і незабаром продовжить виконання своїх обов"язків", - йдеться в заяві заступника повпреда.

Вагапов також відзначив, що чутки про введення зовнішнього управління в Інгушетії та її об"єднанні з Чечнею у зв"язку із замахом на Євкурова не мають "ніякого реального підґрунтя".

"Всі ці чутки про якісь зміни політичного статусу республіки є повною вигадкою окремих людей, зацікавлених розхитати внутрішньополітичну ситуацію в Інгушетії та на цій хвилі спробувати прийти тут до влади", - відзначає заступник повпреда президента.

За його словами влада Інгушетії, включаючи адміністрацію міст, районів і населених пунктів, а також органи правопорядку "працює в штатному режимі і забезпечує належним чином функціонування всієї системи державного управління", повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «На зло ворогам, поранений президент Інгушетії одужує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі