понеділок, 22 червня 2009 11:49

Життю президента Інгушетії вже нічого не загрожує

Життю президента Інгушетії вже нічого не загрожує

На території Назранівського району Інгушетії, де 22 червня було здійснено замах на президента республіки Юнус-Бека Євкурова, введений режим контртерористичної операції (КТО).

У МВС РФ не виключили, що питання про введення режиму КТО по всій республіці може бути розглянутий на засіданні регіонального оперативного штабу.

Режим КТО передбачає ряд тимчасових обмежень і режимних заходів. До них відносяться перевірка документів, посилення охорони громадського порядку, введення контролю телефонних переговорів, обмеження руху транспортних засобів і пішоходів на території дії режиму КТО.

У МВС РФ повідомили, що додаткові підрозділи силовиків до Інгушетії перекинуті не будуть, оскільки міністерство вважає достатньою кількість підрозділів Внутрішніх військ і співробітників правоохоронних органів, які дислокуються в Інгушетії.

Тим часом президент Інгушетії успішно прооперований, його життю нічого не загрожує. Про це повідомив керівник прес-служби глави республіки Калой Ахільгов, посилаючись на інформацію лікарів. За його словами, Євкуров переведений з операційної в палату інтенсивної терапії, де медики готують його для транспортування до Москви. За словами Ахільгова, один з поранених охоронців залишається у важкому стані. За його життя борються лікарі.

РІА "Новости", Інтерфакс, РБК

Зараз ви читаєте новину «Життю президента Інгушетії вже нічого не загрожує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі