субота, 12 січня 2013 00:48

На Волині засуджені діти сидять без світла в антисанітарних умовах

На Волині засуджені діти сидять без світла в антисанітарних умовах
ФОТО: p-p.com.ua

Органами Волинської обласної прокуратури з залученням фахівців проведені перевірки дотримання законів щодо забезпечення прав дітей, які містяться в спеціальних установах, слідчих ізоляторах, ізоляторах тимчасового утримання, виправних колоніях, пунктах тимчасового перебування іноземців і осіб без громадянства.

Як повідомляє прес-служба Волинській прокуратури, під час перевірок виявлено порушення законодавства щодо матеріально-побутового забезпечення затриманих і вимог санітарно-епідеміологічного та протипожежного законодавства, передає ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

В ІТТ Любомльського РВ УМВС України у Волинській області встановлено факт неповнолітнього затриманого разом з дорослими затриманими, відмова йому в двогодинній прогулянці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В українських СІЗО дітей без суду утримують до 3 років

В цьому ж районі виявлено факти затримання без підстав на це неповнолітніх за підозрою у вчиненні злочину.

У Луцькому слідчому ізоляторі в ході перевірки прокуратурою зафіксований факт порушення вимог законодавства щодо матеріального і побутового забезпечення затриманих.

Зокрема, в камерах їх попереднього утримання цілодобово відсутнє електричне освітлення, приміщення аптеки знаходиться в антисанітарному стані, грубо порушуються правила протипожежної безпеки.

Зараз ви читаєте новину «На Волині засуджені діти сидять без світла в антисанітарних умовах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі