середа, 21 квітня 2010 14:56

На Печерську вибухнула квартира (ФОТО)

У центрі Києва вибухнула квартира. Внаслідок НП постраждала одна людина.

Як повідомили у прес-службі ГУ МНС України у Києві, вибух газу стався в одній із квартир семиповерхового житлового будинку по вул. Кропивницького у Печерському районі столиці 20 квітня.

Прибулі на місце рятувальники встановили, що вибух не спровокував пожежу, а на місці вже працювала служба газу, карета "швидкої допомоги" і міліція.

Ніхто з мешканців будинку не постраждав. Власник квартири, який під час вибуху був вдома, отримав легкі опіки рук і обличчя. Медичну допомогу потерпілому надали на місці, від шпиталізації він відмовився.

За словами власника квартири, повернувшись додому після роботи, він відчув запах газу.

Щоб провітрити приміщення, відкрив вікна, потім через деякий час включив світло у коридорі і почув сильний удар. Від вибухової хвилі, яка прокотилася по всій трикімнатній квартирі, впала підвісна стеля в дитячій і ванній вітальнях, а на балконі вилетіли віконні рами.

Шматки скла з шостого поверху посипалися вниз і впали на автомобіль "Мерседес-Е 211", що стояв у дворі прямо під балконом. Пізніше хазяїн автомобіля відігнав машину з багатьма подряпинами в інше місце і зараз з"ясовує, хто буде компенсувати завдані збитки, адже автівка не застрахована.

За попередньою версією, вибух спровокувало накопичення газу в просторі між стелями, однак остаточні висновки будуть зроблені після експертизи.

Зараз ви читаєте новину «На Печерську вибухнула квартира (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі