понеділок, 15 червня 2009 14:36

На Одещині п"яний начальник ДАІ збив студентку

На Одещині п"яний начальник ДАІ збив студентку

В Одеській області в місті Котовськ начальник районного управління Державтоінспекції на Жигулях збив 17-річну студентку. Дівчину з важкою черепно-мозковою травмою доставили в реанімацію, однак у неділю вона померла.

Про це поінформував начальник сектора по зв"язках із громадськістю Одеського обласного управління ДАІ Анатолій Гавриленко.

Попередня причина трагедії - неосвітленість місця аварії

ДТП трапилося в четвер, 11 червня. Пізно ввечері начальник райуправління Державної автомобільної інспекції Андрій Бажура на особистих Жигулях збив 17-річну Ганну. Дівчину з важкою черепно-мозковою травмою доставили в реанімацію.

У п"ятницю, 12 червня, дівчині успішно видалили гематому. Для операції з Одеси прибула бригада лікарів-реаніматологів. У неділю, як стверджують батьки, Ганні поміняли апарат штучного дихання, однак після цього дівчина померла. Як припускають батько і мати, вона задихнулася.

У лікарні Котовська дану версію підтвердити або спростувати відмовилися, зазначивши лише: "Якщо рідні вважають нас винними, хай подають до суду".

Водночас, товариш батьків Ганни Валерій припускає, що водій Жигулів перебував у нетверезому стані. "Один зі свідків ДТП стверджує, що начальник ДАІ був явно напідпитку. Міліція зараз відмовляється надавати батькам будь-яку інформацію, думаю, справу спробують зам"яти", - сказав Валерій.

У свою чергу, Гавриленко стверджує, що результатів експертизи на вміст алкоголю в крові поки що немає. Кримінальну справу за фактом ДТП розслідує прокуратура, попередня причина трагедії - неосвітленість місця аварії.

Нагадаємо, днями в Чернігівській області директор школи збив трьох школярів і зник з місця аварії. Двоє дітей загинуло, ще одна отримала травми. Директор з"явився до міліції через кілька днів після ДТП.

У неділю, 14 червня, у трьох дорожньо-транспортних пригодах в Одеській, Київській та Дніпропетровській областях загинуло десять осіб, ще семеро травмовано.

Сьогодні ж у ДТП загинув молодший син народного депутата України Ганни Герман. За попередніми даними, в автомобіль Романа Германа, що повертався з Одеської області, врізалася вантажівка, після чого машина спалахнула.

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину «На Одещині п"яний начальник ДАІ збив студентку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі