неділя, 14 червня 2009 14:49

Міліціонер збив жінку і сфальсифікував справу

Міліціонер збив жінку і сфальсифікував справу
Правоохоронець збив на переході немолоду жінку - це бачили перехожі і це знято на відео. Міліція ж наполягає, що жінку збила інша жінка. Свідки аварії кажуть, що на них тиснуть із вимогою змінити свідчення.

Тетяна йшла на роботу о п"ятій ранку, за свідченням очевидців, по пішохідному переходу. Ймовірно, сподівалася, що "Жигулі", які наближалися, її пропустять. Однак авто збило жінку.

"Їхав зі швидкістю 80-100 км/год. На пішоходному переході вдарив її передньою частиною. Вона впала на копот, вдарилася об скло. Він її протягнув метрів 10-15. Загальмував. Вона впала, вдарилася головою об залізну перегородку", розповідає один зі свідків ДТП Валерій Беспечний.

Потерпілу шпиталізували у дуже важкому стані — без свідомості, з численними переломами, забиттями та закритою черепно-мозковою травмою. Тиждень жінка пролежала у комі.

Тим часом родичі потерпілої запідозрили міліцію у намаганні "зам"яти справу, щоб не заплямити честь мундиру".

За їхніми словами, працівники ДПС, що приїхали на місце аварії, відпустили чоловіка, якого свідки називають її винуватцем. А на самих свідків нібито почали тиснути.

"Після ДТП, хвилин за 30 з"явилася жінка, яка сказала, що це вона була за кермом. Брала всю вину на себе. Через півдня нове — брат цієї жінки, який має інвалідність другої групи — потенційний неосудний", - розповідає дочка потерпілої Олена Савіна.

Будь-яку фальсифікацію справи правоохоронці заперечують. Однак прокуратура тримає цю справу на особливому контролі, бо таки підозрює причетність правоохоронців до ДТП.
За матеріалом ТСН
Зараз ви читаєте новину «Міліціонер збив жінку і сфальсифікував справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі