пʼятниця, 22 січня 2010 08:57

На Хмельниччині затримано торговців людьми

На Хмельниччині затримано торговців людьми

У Хмельницькій області працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми спільно зі співробітниками УСБУ розкрили міжнародний канал торгівлі людьми.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС в області.

Працівники міліції затримали 3 жителів Івано-Франківської області і мешканку Хмельницької області, які організували торгівлю людьми.

Злочинців заарештували після того, як на кордоні з Польщею під час проходження митного контролю були затримані мешканки Хмельницької області 1989-го, 1985-го і 1980-го років народження. Молодих жінок намагалися через Польщу відправити до Чехії.

У даний час члени організованої злочинної групи затримані, а працівники міліції проводять подальшу слідчо-оперативну роботу з метою виявлення інших осіб, причетних до злочину, і їх жертв.

Як повідомлялося, в Україні планується запровадити єдиний облік постраждалих від торгівлі людьми. За даними Мінсім"ї, в Україні зараз функціонує вісім центрів реінтеграції для осіб, які постраждали від торгівлі людьми (два в Одеській, по одному - у Волинській, Житомирський, Львівській, Чернівецькій, Херсонській областях та в м. Києві (медико-реабілітаційний).

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині затримано торговців людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі